MÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
SUMA: 0.00 zł

BLOG

Recyklingowe cake pops, czyli bajaderka na patyku
Recyklingowe cake pops, czyli bajaderka na patyku
Prosty i szybki sposób na wykorzystanie pozostałości po świątecznej rozpuście.


Czytaj więcej

Przełomowa pasta bezjajeczna z czarnuszką
Przełomowa pasta bezjajeczna z czarnuszką
Roślinna oszustka: lekka pasta z siekanym „białkiem” i domowym majonezem.


Czytaj więcej

Bakaliowy mazurek w roślinnym wydaniu
Bakaliowy mazurek w roślinnym wydaniu
Wielkanocny specjał z domową konfiturą daktylowo-figową i mnóstwem orzechów.


Czytaj więcej

Domowe, roślinne mleka z orzechów i nasion cz.01
Domowe, roślinne mleka z orzechów i nasion cz.01
Wielki test: mleko migdałowe, kokosowe, jaglane z orzechów brazylijskich i nerkowca.


Czytaj więcej

Nerkownik, czyli roślinny sernik na święta
Nerkownik, czyli roślinny sernik na święta
Idealne ciasto na świąteczny czas dla roślinożerców i nie tylko.


Czytaj więcej

Gładka i kremowa nutella domowa ♡
Gładka i kremowa nutella domowa ♡
Słodki, śniadaniowy klasyk z orzechów laskowych, brazylijskich i kakao.


Czytaj więcej

Zero Waste - styl życia w teorii i praktyce
Zero Waste - styl życia w teorii i praktyce
Zasady 5R, czyli powrót do konsumenckiej równowagi w pięciu krokach.


Czytaj więcej

Orzechy w karmelu, jak ze świątecznego jarmarku
Orzechy w karmelu, jak ze świątecznego jarmarku
Smak i zapach zimowego specjału prosto z domowej kuchni.


Czytaj więcej

Proste, wegańskie sery z nasion i orzechów
Proste, wegańskie sery z nasion i orzechów
Roślinny parmezan, kremowy smarowaniec i kanapkowiec gotowe w 5, 25 i 45 minut.


Czytaj więcej

Veganuary, czyli roślinny początek nowego roku
Veganuary, czyli roślinny początek nowego roku
Styczniowe wyzwanie, które jednoczy tysiące osób we wspólnym postanowieniu.


Czytaj więcej

×