- Wyprzedaż!
- bestseller
- wielosztuki
Zaloguj się
Nie masz jeszcze konta?
Załóż konto
Warto założyć konto, aby:
- - kupować szybciej i wygodniej
- - tworzyć listy ulubionych produktów
- - mieć wgląd do historii i statusu swoich zamówień.
-
Szukaj po filtrach:
-
Szukaj po filtrach:
-
Szukaj po filtrach:
-
Szukaj po filtrach:
-
Szukaj po filtrach:
Grzanki z serem camembert i figami
Jesienne wydanie pajdy chleba
Na śniadanie
Roślinne ABC
Na obiad i lunch
Dzisiaj mamy dla Was kolejny przepis z wykorzystaniem orzechów – tym razem migdały – cudowne dla wsparcia Waszej glikemii, włosów oraz skóry, a dodatkowo są przepyszne i świetnie komponują się również w posiłkach na słono. Zresztą sprawdźcie sami, oto przepis na…

Grzanki z camembertem i figami 💜🥪
(1 porcja)
• 1 figa
• 70 g camemberta
• 60 g serka koziego
• 2 grzanki żytnie na zakwasie (możesz użyć swojego ulubionego pieczywa)
• 10 ml oliwy
• 1 starty ząbek czosnku
• garść roszponki
Krok 1.
Oliwę łączymy z czosnkiem. Pieczywo smarujemy serkiem, dodajemy oliwę czosnkową, camembert i plastry figi. Zapiekamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia w 190 stopniach przez 7 minut.
Krok 2.
Podpieczone grzanki posypujemy orzechami, dodajemy miód, pieprz i roszponkę.

Smacznego! 🍂
Specjalnie dla Promieni Słońca przepis przygotowała:
Produkty z przepisu
- Wyprzedaż!
- wielosztuki
- Wyprzedaż!
- wielosztuki
- Obecnie brak na stanie
- nowość
Zobacz podobne wpisy na blogu
Komentarze